LHBT blog geloof

Waar is behoefte aan?

Statistieken   5 oktober 2017

Waar hebben christenen die tot een seksuele of genderminderheid behoren behoefte aan? Voor COC Groningen & Drenthe hield ik een enquête. Ik heb een infographic gemaakt met de resultaten.

Op 10 oktober 2017 geeft dominee Wielie Elhorst in Assen een lezing over wat kerken en gelovigen kunnen doen voor deze doelgroep. Na de lezing is er discussie. Praat je mee?

Bekijk het artikel
featured image

Op sociale media is ophef ontstaan over een filmpje van de Jevovah’s Getuigen. Het betreft een internationaal animatiefilmpje over het huwelijk, waarin op grond van de Bijbel homoseksuele relaties worden bekritiseerd. In deze blog een overzicht van de reacties, een analyse van het filmpje, en een vergelijking met een ander filmpje uit dezelfde serie.

Bekijk het artikel

Hoe lezen gereformeerden de Bijbel over homoseksualiteit? Ik heb een infographic gemaakt dit de belangrijkste vragen op een rijtje zet.

Donderdag geeft ds. Jan Mudde een lezing over homoseksualiteit in de Bijbel, op uitnodiging van COC Groningen & Drenthe. We hebben dominee Jan Mudde gevraagd om toe te lichten waarom hij als gereformeerde predikant ruimte ziet voor homoseksuele relaties, terwijl veel christenen daar anders over denken.

Bekijk het artikel
Pagina 1 van 4